Magunkról

Az Ex-Lh Kft. 1990 óta az Ex Libris termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója, 1994 óta pedig tevékenységi körünkbe tartozik az Ex Libris összes termékének romániai forgalmazása is.

Az Ex-Lh Kft. egyik fő feladata a termékek teljes körű és folyamatos támogatása. A szoftvereket nem csak forgalmazzuk, hanem telepítjük, a helyi igényeknek megfelelően konfiguráljuk. Partnereinknek biztosítjuk a felhasználók oktatását és folyamatos rendszertámogatást nyújtunk. Cégünk az általunk forgalmazott rendszerek üzemeltetését is vállalja.
 
Az Ex-Lh Kft. által forgalmazott termékek mögött a világ egyik legnagyobb és legképzettebb fejlesztői csapata áll, akik garanciát nyújtanak a termékek folyamatos fejlődésére, stabil működésére, megbízhatóságára. Felhasználóink rendelkezésére áll a 24 órán át elérhető CRM rendszerünk, ahol jelezhetik problémáikat, módosítási- és fejlesztési igényeiket. Felhasználóink hozzáférést kapnak az Ex Libris tudásbázisához és dokumentum gyűjteményéhez, ahonnan dokumentációkat, oktatási anyagokat tölthetnek le.